avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie akta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie akta

Buna ziua. Am si eu probleme cu compania akta,am fost abonatul lor dar nu am semnat nimic cu ei , pt ca au preluat abonatii de la vechiul operator si eu nu am semnat nimic ,doar am continuat sa platesc abonament.acum ma someaza printr-o firma de recuparari sa platesc datoria de 80 lei , in situatia in care din octombrie 2017 , eu am schimbat operatorul, i-am anuntat si prin mail si telefonic , mai aveam sa platesc o luna cea in curs , dar ei au lasat abonamentul in continuare inca vreo 3 luni dupa care m-au deconectat fizic de la stalp.am vrut sa platesc luna care datoram, casiera din localitate nu a vrut sa incaseze banii , le-am spus si telefonic asta , si au zis ca au luat act ca nu mai vreau sa continui. Repet , eu nu am semnat nimic cu ei , pe toata perioada cat am fost abonat. Multumesc

Alte discuții în legătură

Notificare de executare silita de catre o firma cu care nu am contract Doru17 Doru17 Ma confrunt cu urmatoarea problema : aveam abonament la TV cablu la o firma mica de cartier care functiona foarte bine. In primavara anului 2013 am constata ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Bataie de joc Deby39 Deby39 Din data de 22.09.2008,fiul meu ,a facut abonament la internet la firma AKTA. Abonamentul a fost in valoare de 30 RON.Pe data de 21 ianuarie ... (vezi toată discuția)