avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... BATAIE DE JOC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

BATAIE DE JOC

Din data de 22.09.2008,fiul meu ,a facut abonament la internet la firma AKTA.
Abonamentul a fost in valoare de 30 RON.Pe data de 21 ianuarie anul acesta,am trimis pe cineva sa-mi plateasca factura si domnisoara care a emis factura,a scris pe spatele facturii ca de la data de 1 februarie 2010 se modifica abonamentul de 5 mbps,va fi de 40 RON,si a semnat.
In luna februarie nu mergea bine internetul si am sunat persoana de contact la Akta,si a spus ca merge rau deoarece am doar 2 mbps.A mai spus ca daca vreau sa platesc in continuare 30 RON sa accept asa,daca vreau 5 mbps trebuie sa platesc 40 RON.Am fost de acord asa(cu 30 RON) si nu mi-am facut alte griji.
Vineri16 aprilie am trimis din nou pe cineva sa-mi achite factura la zi,insa domnisoara de la casa de marcat a anuntat ca am de platit cu 55 RON pe luna.Am sunat de acasa pentru a ma lamuri,dar m-ia inchis telefonul.A doua zi,sambata,m-am dus personal la sediul AKTA pentru a ma lamuri,dar se pare ca domnisoara era ori prea ocupata,ori prea suparata,pentru ca nu a vrut sa imi explice nimic,ba mai mult cu o superioritate demna de o diva,m-a expediat spunindu-mi ca nu o intereseaza si sa o las in pace.
Acum as vrea sa ma lamuresc,daca s-a marit abonamentul,nu trebuia sa ma anunte si pe mine?
Daca plateam in februarie,plateam mai putin?
Nu mi se pare corect ceea ce fac cei de la AKTA cu abonatii.
Va multumesc anticipat pentru raspuns:((

Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 10:00, 18 Aprilie 2010
Cititi bine contractul. Prevede majorari fara sa va anunte?
Apoi faceti o plangere la Protectia Consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii internet viobarbu viobarbu Acum 1 an si 1 luna am semnat un contract de internet cu firma [editat] in valoare de 45 ron pentru o viteza de 100 mbps metropolitan. Totul a fost ok timp ... (vezi toată discuția)
Am facut un abonament la o firma de cablu iar acum m-am trezit ca sunt la alta firma Yahweh Yahweh Salut, Acum aporximativ 2 ani, mi-am facut abonament la cablu si internet la o firma locala pe numele Spot Telecom, iar la inceputul acestui an, am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)