avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am facut un abonament la o firma de cablu iar acum ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am facut un abonament la o firma de cablu iar acum m-am trezit ca sunt la alta firma

Salut,

Acum aporximativ 2 ani, mi-am facut abonament la cablu si internet la o firma locala pe numele Spot Telecom, iar la inceputul acestui an, am aflat ca firma respectiva a fost cumparata de AKTA, si astfel m-am trezit cu contract cu tot mutat la AKTA, cat de legala e chestia ? eu n-am semnat niciun contract cu AKTA, nici macar n-am fost anuntat in momentul in care firma SPOT a fost cumparata de AKTA, am aflat abia dupa o luna, ce pot face intr-o astfel de situatie ? deoarece eu nu vreau sa continui cu cei de la AKTA, serviciile sunt foarte slabe calitativ, pur si simplu m-am trezit cu un contract mai mare decat cel semnat cu cei de la SPOT si cu servicii mai slabe ... nu vreau sa platesc asa ceva.

I-am contactat pe cei de la AKTA si mi-au spus ca nu pot anula contractul decat daca anunt cu 30 de zile inainte, dar eu nu mi-am dorit serviciile lor si nici nu vreau sa le platesc, ce sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 00:07, 10 Aprilie 2013
Chestia cu 30 de zile o spun la toti, pentru ca lumea nu cunoaste si o ia de buna. Periada de notificare pentru rezilierea unilaterala a contractului este trecuta de regula in contract, cum dvs. nu aveti contract nici perioada de notificare nu aveti. Si eu am patit la fel in urma cu cativa ani dar cu o alta societate. Dar le-am trimis frumos o adresa inregistrata la secretariat, prin care i-am informat ca nu-i cunosc, nu am nici o relatie comerciala cu dansii si ca serviciile pe care mi le furnizeaza fara ca eu sa le fi solicitat sau achizitionat le voi considera ca o parte a unei campanii de promovare si ca urmare nu le voi plati. In doua zile au venit si m-au deconectat. Iar cu firma cu care aveam incheiat contract si "m-a vandut" am reziliat unilateral contractul ca urmare a incalcarii obligatiilor contractuale ale furnizorului respectiv nefurnizarea serviciilor contractate si incalcarea clauzelor de confidentialitate. In felul acesta noii furnizori m-au lasat in pace si nu am mai platit nimic. Doar ca dupa vreo doi ani m-am dus eu la ei de buna voie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare servicii operator cablu si internet mayuk27 mayuk27 În data de 29.12.2018 am renuntat la serviciile operatorului de cablu si internet AKTA Telecom SA ( la care eram client de foarte multi ani), motivata fiind ... (vezi toată discuția)
Notificare de executare silita de catre o firma cu care nu am contract Doru17 Doru17 Ma confrunt cu urmatoarea problema : aveam abonament la TV cablu la o firma mica de cartier care functiona foarte bine. In primavara anului 2013 am constata ... (vezi toată discuția)
Datorie akta Claujon Claujon Buna ziua. Am si eu probleme cu compania akta,am fost abonatul lor dar nu am semnat nimic cu ei , pt ca au preluat abonatii de la vechiul operator si eu nu am ... (vezi toată discuția)