avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un fel de insultă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un fel de insultă

Buna ziua am o intrebare. Daca eu insult pe cineva spunând că mama ei este de etnie romă chiar daca ea mă insultă că sunt un țigan prost pot primi amenda? Cum sa întâmplat: stăteam cu niste prieteni și o prietena de a sorei mele ne spunea cat de deșteaptă este ea și că : familia ei nu a furat niciodată și că nu sa căsătorit cu un țigan la care eu i-am reproșat că Maica sa este țigancă PS: tatăl ei se are bine cu poliția deci cred că amenda tot i-au
Mulțumesc de raspuns
Edit:Pot sa fac ceva că sa scap de amenda?
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
Marius356, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenintari, hartuiri - oportunitate plangere la politie sammydo sammydo Pe scurt,domnisoarelor,doamnelor si domnilor, am intalnit urmatoarea speta, o prietena de-a mea s-a despartit de sot, si acest lucru a afectat-o foarte tare, ... (vezi toată discuția)
Dear madonna, peraspera peraspera Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom ... (vezi toată discuția)
Interferențe în familie Ealex Ealex Bună ziua! Am un fiu care după ce a terminat gimnaziul, a plecat la liceu și a stat la sora mea (care e și medic de familie) , în aceeași casă (dar ... (vezi toată discuția)