avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Bună ziua! Momentan ma aflu în concediul de creștere a copilului. În condițiile în care am depus dosarul cu cererea pt perioada de 2ani si doresc sa ma întorc la serviciu înainte de a implini copilul un an, mai pot beneficia de stimulentul de insertie sau trebuie să treacă cel puțin un an pentru a primi stimulentul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 8 Iulie 2018
Veti beneficia de stimulent de insertie , chiar daca reveniti la munca inainte de a implini copilul varsta de un an.
Va mulțumesc pentru răspuns. Am întrebat deoarece persoana responsabila de la primaria comunei in care locuiesc mi-a zis ca voi pierde stimulentul dacă ma intorc mai devreme de 1 an, daca dosarul a fost făcut pentru doi, ceea ce mi se părea aberant.
Cei de la Primarie de multe ori duc in eroare pe cei care intreaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului Rusu_Mihaela_91 Rusu_Mihaela_91 Buna ziua.am o intrebare,pe 10.08.2014 copilul meu face 1anisor si vreau sa ma intorc la munca,mentionez ca acum 1 an cand am depus dosarul am ales sa stau ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie cryys cryys Buna ziua, As dori sa stiu daca stimulent de inserție de primeste si in cazul in care ma întorc mai devreme din CCC , insa la un alt loc de munca nu la cel ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)