avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Control judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Control judiciar

Intr.un caz de ultraj am fost implicati 2 persoane eu doar am amenintat , la cealalta pers a fost mai grav ca a fost o altercatie . In fine , am fost arestați 24 de ore dupa an fost dusi la parchet unde mie mi s a dispus control judiciar ca s a mers pe recunoastere de fapta , iar lui arest prev acum e la domiciliu. Am ffost de vreo 3 ori la judecatorie la verificarea masurilor amandoi .Pe 12 imi expira controlul judiciar. iar am primit ca pe 17 suntem chemati iar pt vetificarea masurilor prev. Daca pe 12 imi expira de ce mai sunt chemat. Tin sa mentionez ca nu am facut nimic in timpul celor 60 de zile ca sa mi l prelungeasca . Cum stiu daca mi l ridica mi l a ridicat sau prelungit ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:55, 8 Iulie 2018
Daca pe 12 expira masura preventiva si data fixata pt.verificare este 17, inseamna ca aceasta expira de drept. Verificati, totusi, datele exacte, inclusiv pe portalul instantelor!
Dacă mai faceti ceva va arestează.
Faptul ca nu ati facut nimic va ajuta sa nu va aresteze si nu sa scăpați de o măsură preventivă...

Tocmai de aceea nu ati fost arestat...ca s-a presupus ca nu veti mai face nimic...
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Diana Dede Diana Dede Daca mandatul de arest preventiv (30 de zile) expira pe data de 22 este posibil sa fie eliberat in conditiile in care nu a fost pana acum chemat in instanta ... (vezi toată discuția)
Despre arest preventiv.... monicacm monicacm buna seara....o persoana arestata prev pana la data de 31.08.11, inclusiv, nu a fost prezentata la judecatorie pana acum cu prelungirea mandatului de arest ... (vezi toată discuția)
Control judiciar Razvanrazvi Razvanrazvi Daca am pana pe 12 controlul judiciar iar cei de la judecatorie au pus verificarea pe 17 . Eu de unde o sa stiu daca pe 12 mi l ridica ? (vezi toată discuția)