avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare

Daca mandatul de arest preventiv (30 de zile) expira pe data de 22 este posibil sa fie eliberat in conditiile in care nu a fost pana acum chemat in instanta pentru prelungire , sau poate fi chemat pentru prelungirea mandatului si cu o zi inainte sa expire ?
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Diana Dede, utilizator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 22:45, 17 Noiembrie 2017
Potrivit legii, propunerea se depune cu cel putin 5 zile inainte de expirarea termenului, Verificati pe portal. Este posibil sa se fi inregistrat dosarul si sa fie fixat termenul.
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire mandat arestare tayson tayson buna seara, in conditiile in care,mandatul de arestare preventiva expira in data de 21.10,care ar trebui sa fie data la care procurorul ar trebui sa ceara ... (vezi toată discuția)
Prelungirea masurii arestarii preventive kovacsannamariacska kovacsannamariacska inculpatul cand este prezentat in fata instantei pentru prelungirea mandatului de arestare? in ultima zi a mandatului sau dupa expirarea mandatului? (vezi toată discuția)
Ramanere in arest preventiv fara sa existe propunere de prelungire ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nelamurire ..prietenului meu care acum se afla in arest preventiv (26.01- 25.02) ii expira cele 30 de zile de arest, daca pana astazi ... (vezi toată discuția)