avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... indice de corectie la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

indice de corectie la pensie

Am fost in pensie anticipata partiala si aum am trecut in pensie limita de varsta, pe decizia de pensie de varsta mi s-a adaugat punctajul obtinut pentru perioadele care nu au fost luate in calcul la pensia anticipata dar la acest punctaj, nu a mai fost aplicat indicele de corectie , care a fost aplicat la calculul pensiei anticipate. Pe decizia de acum la pct G alin 2 valoarea aferenta indicelui de corectie este aceiasi cu cea din prima decizie cu toate ca punctele realizate au crescut. Este corect ?
Cel mai recent răspuns: psorinp , utilizator 13:40, 7 Iulie 2018
multumesc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
Pensia la limita de varsta si indice de corectie Daniela.P Daniela.P Care va fi indicele de corectie pt stabilirea pensiei la limita de varsta in septembrie 2018 si daca voi fi pensionata la 1 sept. la limita de varsta in ... (vezi toată discuția)
Pensii dupa 23 ianuarie 2013 burgheauam burgheauam Buna ziua,cei pensionati din septembrie 2013 primesc majorari? (vezi toată discuția)