avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din CIC, salariu diminuat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din CIC, salariu diminuat

Buna ziua,
In 20 August ar trebui sa revin din CIC 3 ani, pt a beneficia de inserție pana la 4 ani.
Încă din prenatal compania a fuzionat cu una mai mare, eu fiind director sucursala, acum figurez in noua companie ca director sucursala in Centrala Băncii.
Nu am avut decât prenatale plătite de noua companie, nu am lucrat fizic nici o zi in noua formula. Însărcinată fiind mi-au oferit fie salarii compensatorii (înainte de fuziune) fie noua companie mi-a oferit un job inferior cu o diminuare de 1000 lei net. Am refuzat atunci la fuziune, menționând nr săptămani de sarcina.
Acum dorind sa revin mi-au oferit un post mult inferior experienței mele, un post care nu apare in cv ul meu și bineînțeles ca venitul este aproape cu 50% mai mic.
Discuțiile au fost verbale, fără documente sau oferte in scris.
Ce pot face in aceasta situație?
Au dreptul sa îmi reducă venitul?
As avea nevoie de ART din lege pt a formula o solicitare oficială.
Angajatorul meu este o banca comercială.
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2018
Nadia23, utilizator
Va mulțumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate dupa ccc Irina Badea36 Irina Badea36 Buna seara, dupa efectuarea cererii de reintoarcere la serviciu din CCC exista posibilitatea sa nu mai aibe pe ce post sa ma incadreze, deoarece activitatea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Pop Ionela Pop Ionela Buna ziua.sunt in ccc și din luna februarie as dori sa mă reîntorc la munca pentru a primi stimulentul de inserție însă angajatorul mi-a spus să îmi ... (vezi toată discuția)
Reintegrare la locul de munca Irina J Irina J Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu lamuriri in ceea ce priveste urmatoarele situatii: 1. Ma aflu in CCC, iar termenul de 2 ani pana la finalizarea ... (vezi toată discuția)