avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot cere daune ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot cere daune ?

Buna seara,

Acuma cateva luni am apelat la o firma sa-mi puna niste termopane. La o ploaie, la care batea si vantul, m-am trezit ca, la o camera, a intrat apa in casa, chiar daca geamul era inchis de tot. Se vede clar ca a trecut prin termopan si era apa ce statea la garnituri.

Mai mult de o reclamatie la firma, ce as putea sa fac ca sa obtin si o dauna chiar pentru faptul ca am patit asa ceva. Nu e normal.
Vedeți ce scrie in contract.
Daune se pot obține dar e complicat.
Va c9sta mai mult avocatul decat daunele...

Încercați la Anpr o sesizare dar nu cred ca veti obtine daune asa...

Din păcate, oamenii nu apelează la avocat pt ca ii considera inutili.
Dacă tot blocul dvs. ar avea un avocat anume si altii ar face la fel ar fi fost altceva dar nu se p9ate asa ceva deoarece oamenii c9nsidera ca ei își permit să plătească avocat în caz de nevoie.

Nu isi permit...
Imi pare rau de dvs. pt ca sunteti o victimă a sistemului...ca multi altii...victime ale abuzurilor si fara apărare, fara a va permite să fiti apărați...in realitate...
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Formulati o sesizare scrisa la ANPC si eventual o notificare catre firma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare de inchidere balcon prost executata ciupop ciupop Am inchis balconul ( pe 3 laturi -sistem glisant ,nu termopan ) cu o firma de profil. Inainte de a incheia contractul cu ei ,le-am spus ca stau ;la et.8 ,, ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem si noi o problema cu vecinii cu aparate de aer conditionat ... Bogdan1112 Bogdan1112 Buna ziua! Avem si noi o problema cu vecinii cu aere conditionate. Situatia este urmatoare: noi stam la parterul unui bloc si avem o curte privata. ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma termopane Asan27 Asan27 Buna seara, In urma cu o luna geamul de la terasa s-a crapat de sus pana jos-nu in urma unei impact sau lovituri, ci pur si simplu. Apartamentul este nou, ... (vezi toată discuția)