avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lămuriri contract de închiriere și ajutorul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lămuriri contract de închiriere și ajutorul de șomaj

Buna ziua,eu si sotul meu avem un apartament cumparat impreuna(dp nunta),acest apartament vrem sa-l inchiriem unei/unor pers.fizice carora jobul le deconteaza chiria.Eu sunt momentan in somaj,sotul este angajat,intrebarea mea este-dc facem ctr.inchiriere intre sotul meu si pers.interesata sa inchirieze ma afecteaza pe mine cu ceva,in semnul ca-mi ia mie dreptul de somaj?(eu nu vreau acest lucru,am asig.,o suma minima lunara etc).Specific ca bunul de inchiriat e proprietate comuna,dar ctr.l.as face pe numele sotului tocmai pentru a nu-mi afecta mie dreptul de somaj!Cum se calc.si impozitul de platit,va multumesc anticipat si va rog sa ma indrumati ce am de facut.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2018
liliana_78, utilizator

Alte discuții în legătură

Uscatorie adrian_09 adrian_09 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu mai multe scari, fiecare scara avand uscatorie proprie.Unul dintre locatarii din scara in care locuiesc vrea sa ia el ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament iura1729 iura1729 Buna ziua! Cazul pe care doresc sa vi-l prezint este urmatorul : Mama mea impreuna cu sora mea au locuit impreuna intr-un apartament cumparat in anul 2015, ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat aisg soc de sanatate anomim2014 anomim2014 Buna ziua, Va rog mult sa ma sfatuiti in legatura cu o situatie. Mama mea are calitate de coasigurat, dansa nerealizand venituri si este coasigurat datorita ... (vezi toată discuția)