avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reținere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reținere permis

În urma unui accident cu pagube materiale în care am fost implicat cu un tractor marca UTB 445 DT având atașată o remorca agricola , mi-a fost reținut permisul pana la data soluționării dosarului penal întocmit pe numele meu pentru tractarea unei remorci neimatriculate. Sunt șanse sa scap ?
Mi-au dat dovada cu drept de conducere pe 15 zile .

Alte discuții în legătură

Tractor cu remorca Valika70 Valika70 In urma implicarii intr-un accident rutier mi-a fost intocmit dosar penal de catre agentul constatator pt conducere vehicul cu permis categorie ... (vezi toată discuția)
Mi s-a retinut permisul de conducere si mi s-a eliberat dovada ... Stoica Mirel Stoica Mirel Mi s-a retinut permisul de conducere si mi s-a eliberat dovada cu drept de circulatie, deschizandu-se si dosar penal pentru conducerea unui tractor agricol ... (vezi toată discuția)
Permis numere false și neimatriculat Mariusionut1 Mariusionut1 Sa trăiți am fost oprit in trafic pe data de 17-01-2017 cu un auto cu numere false și neimatriculat in brief mare și mic scria numerele false care erau și ... (vezi toată discuția)