avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi s-a retinut permisul de conducere si mi s-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi s-a retinut permisul de conducere si mi s-a eliberat dovada ...

Mi s-a retinut permisul de conducere si mi s-a eliberat dovada cu drept de circulatie, deschizandu-se si dosar penal pentru conducerea unui tractor agricol neinmatriculat, implicat intr-un accident din care au rezultat doar pagube materiale. Am primit solutia de clasare pentru ca fapta nu este prevazuta de lege, in Codul Penal vorbindu-se despre autovehicul neinmatriculat, iar tractorul se incadreaza la vehicul. Am mers la politie cu ordonanta de clasare si nu mi s-a restituit permisul. Au dreptul sa il suspende?

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere Stoica Mirel Stoica Mirel Mi s-a retinut permisul de conducere si mi s-a eliberat dovada cu drept de circulatie, deschizandu-se si dosar penal pentru conducerea unui tractor agricol ... (vezi toată discuția)
Cazuri de suspendare a permisului de conducere Stoica Mirel Stoica Mirel Buna ziua! Mi s-a retinut permisul de conducere din cauza unui accident. Conduceam un tractor neinmatriculat si s-a dispus clasarea in temeiul art.16, alin.1, ... (vezi toată discuția)
In cate zile se recupera permisul Phill Phill Buna ziua Am si eu o intrebare In cate zile se recupera permisul retinut pt accident?, dupa ce am predat clasarea primita de la parchet? (vezi toată discuția)