avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas

Va solicit ajutor in urmatoarea speta: un amic cade in depresie considerandu-se neputincios in a-si duce la finalitate niste proiecte in domeniul agricol. In cele din urma alege sa-si ia viata. Avand in vedere ca el nu a fost angajat ci doar avea un certificat de producator(pentru care isi platea taxele) cei 4 copilasi ai sai pot beneficia de o pensie de urmas-venitul minim garantat?

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas marcu_elena2000 marcu_elena2000 va rog daca se poate sa imi dati si mie cateva lamuriri pt.urmatoarea situatie:se naste un copil dintr-o relatie nelegalizata,copil recunoscut de catre ... (vezi toată discuția)
Nu realizez venituri, pot primi un ajutor de la stat? mikaela8 mikaela8 buna seara sunt mama,am un baiat elev la zi , care in curand implineste 18 ani,familie monoparentala,am terminat o facultate la fara frecventa ,nu am un ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare, sau pensie de urmas? elena cailean elena cailean am o sora care a ramas vaduva, in urma cu 2 luni.ea a fost casatorita cu sotul ei 25 de ani, nu au avut copii impreuna, doar ea are un copil dinainte de ... (vezi toată discuția)