avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc1 in ccc2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc1 in ccc2

Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu niste informatii. Sunt in CCC1 pana la data de 19 august 2018 cand face primul copil 2 ani. Urmeaza sa nasc al doilea copil pe 16 sau 17 iulie 2018. In luna 19 iulie -19 august stiu ca e luna tatalui insa tatal nu v-a putea sta acasa cu primul copil,in cazul aceasta v-a trebui sa faca o cerere si sa anunte lucru acesta care v-a fii depusa unde??? Si ce acte imi trebuiesc pt indemnizatia celui de-al doilea copil si in cat timp pot fii depuse? Multumesc frumos
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2018
Alexandra H, utilizator

Alte discuții în legătură

Raman descoperita??? Alexandra H Alexandra H Buna seara am si eu o intrebare,sunt in concediu crestere copil 1 si insarcinata cu al doilea bebe. De pe data de 19 iulie-19 august tatal ar trebui sa stea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Irbk Irbk Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: momentan sunt in concediu crestere copil (am nascut in august 2013) si ar trebui sa ma intorc la serviciu in iulie 2015 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pt al doilea copil ana9333 ana9333 buna ziua.va rog daca ma puteti ajuta cu o informatie privind indemnizatia pentru al 2 lea copil. Eu in momentul de fata beneficiez de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)