avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare de la sine
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare de la sine

In 2014 am fost condamnat la 1 an și 3 luni pentru furt calificat și înșelăciune care, toate acestea se contopesc in 1 an și 4 luni cu suspendare plus 3 ani cu încercare din punctul acesta de vedere intervine reabilitarea de sine sau trebuie să mă duc personal la instanța care a judecat cauza pe fond pentru reabilitarea?
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2018
bibliotecanationala, utilizator
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 19:17, 8 Iulie 2018
Daca ati fost condamnat in baza Noului Cod Penal,va interveni reabilitarea de drept, dar dupa trecerea a 3 ani de la implinirea termenului de incercare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare??? dd84 dd84 Buna ziua, As dori sa va adresez urmatoarele intrebari. O persoana a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare pentru furt calificat. A fost ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept Adrian-3G Adrian-3G Buna ziua! In anul 2014 am primit o pedeapsa cu suspendare de 2 ani de 6 luni si 5 ani termen de incercare, in martie 2019 se implineste termenul si as dorii ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pedeapsa cu aplicarea art 81 c.pen. ( 1969) markoM markoM Buna ziua. As avea si eu urmatoarea intrebare:in data de 09.09.2013 am avut o sentinta definitiva de condamnare la 6 luni de inchisoare cu suspendare,pentru ... (vezi toată discuția)