avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Tichete de masa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Tichete de masa

Imi puteti spune daca este legal ca tichetele de masa sa poata fi folosite doar la locul de munca si la nici un alt magazin?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:45, 9 Iulie 2018
Ați încercat în alte magazine și nu au fost acceptate? Poate nu sunt tichete propriu zise, ci angajatorul a inclus în CIM acordarea unei mese gratuite și a inventat niște tichete cu circuit intern. Puteți detalia?l
Ați încercat în alte magazine și nu au fost acceptate? Poate nu sunt tichete propriu zise, ci angajatorul a inclus în CIM acordarea unei mese gratuite și a inventat niște tichete cu circuit intern. Puteți detalia?l
Cardul este Ticket Restaurant Edenred, nu este trecut masa in contract si am incercat si la alte magazine trecute pe site Edenred. Am sunat la compania Edenred pentru lamuriri, de ce nu merge si la alte magazine, au spus ca ma vor contacta nu am avut raspuns de peste 35 de zile. Toti colegii mei la munca sunt in aceeasi situatie nu este un caz singular. Cardul este blocat sa functioneze numai la angajator pentru profitul magazinului.
compania care a emis cardurile e singura care va poate lamuri asupra statutului acestora, daca acordarea acestor carduri nu e specificata in CIM si nici in contractul colectiv de munca, e posibil sa fie vorba de o forma de bonificare. eu m-as gandi mai intai la profitul meu si dupa aceea la al magazinului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract full-time (8h) + contract de munca part-time (4h) Michelle Lucian Michelle Lucian Buna seara. In prezent sunt angajat full-time in cadrul unei companii. Urmeaza ca la finalul lunii sa ma angajez cu contract full-time intr-o alta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)
Modificare salariala! BoghiDan BoghiDan Buna seara! Sunt angajat al unei firme care efectuează instalari de telecomunicații. Firma este încadrată ca si firma de construcții, iar începând cu ... (vezi toată discuția)