avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acuzatie falsa de furt.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acuzatie falsa de furt.

Buna,ma numesc Iulia am 29 de ani nascuta in Bucuresti crescuta in Jud. Mures! Ieri 07.07.2018 o zi ca oricare alta,in asteptarea unor amici din Sibiu in vizita la Mures care au ajuns la ora 20.43 ( mentionez ca am apelurile cu unu din baieti pe fbook) cum ca "am ajuns" exact la ora 20.43 au ajuns baieti am coborar sa îi intampin am urcat in apartament unde prietena mea era la dus am fumat cate o tigara si am asteptat sa iasa ea de la dus undeva sa zic 20 min,dupa am coborat cu baietii la Magazin magazinu la 5 minut sa luam de baut unde am luat ce am luat sa zic asta a fost in jurul orei 21.30 max 21.40 am venit la apartament unde am gatit cartofi pai cu ochiuri baietilor intre timp eu o gura de vin si ne uitam la meciul cu rusia&croatia in fine am facut noi niste poze de gasca nebuna am baut am jucat carti etc!!! A doua zi...ma suna FOSTUL cu care nu am mai tinut legatura de 2 ani jumate care m a acuzat ca eu in seara de 07.07.2018 i am intrat in casa de unde i am furat suma de 1500€ undeva intre orele 22.00 22.30 pe ideea ca eu as avea copie cheie de la apartamentul lui de acuma 2 ani jumate unde precizez ca el avea o singura cheie si eu nu am ramas niciodata singura la el in apartament adica sa raman cu cheia si etc in fine cica ca eu acuma 2 ani jumate i as fii pus cheia in guma sa i iau forma si asa am facut copie,ce vreau sa spun este ca pot dovedi ca eu de la ora 21,40 nu am mai iesit din casa este filmarea din market conversatii de la ora 21.50 pana la 23.45 cu niste amici pe fbook si chiar si pozele facute in casa ora cand au fost facute si ora cand i le am trimis amicului pe fbook pt ca le vroia si el 3 martori care pot confirma ca eu am fost in casa pur si simplu. Si totusi am cheie de acuma 2 ani jumate si pana acuma nu i am furat brusc fur acuma o dementa totala... ce vreau sa spun este ca politistul a zis ca ma suna el marti sa ne intalnim dar eu vreau sa depun plangere impotriva fostului pt rusinea creata fata de prieteni mei si cearta creata in familia mea pt ca a contactat el familia cu amenintari si etc!!! Ce exact trebuie sa fac pt ca nu vreau sa trec cu vederea peste ceea ce a creat el. Mentionez ca vreau sa ajung la ANAF pt ca el acasa are un salon de tatuaje care nu este legalizat adica nu e platitor de taxe si etc si vreau sa merg pt faptul ca vreau sa dovedeasca ca el chiar avea banii astia in casa,inca ceva.... el nu m a suspectat ci m a acuzat!!! Cand am primit apelul de la el a fost in felul urmator... am zis alo da,el a inceput sti cine sunt,hai ca imi cunosti vocea,am zis nu si te rog sa te prezinti si sa prezentat iar dupa a spus tu aseara la ora 22,00 ai intrat in casa si mi ai furat suma de 1500 si daca imi aduci bani imi retrag plangera...de acolo a inceput un adevarat scandal! Va rog daca depun plangere impotriva lui ce se poate face mai exact! Este ceva extrem de rusinos si tocmai dupa 2 ani jumate in care noi nu ne am mai vazut si nu am mai vorbit!
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2018
,

Alte discuții în legătură

Taxa de protectie: adevar sau mit? pieptdepui pieptdepui Am nevoie de un sfat specializat. Mi-ar fi rusine sa merg la un avocat cu asa ceva... + e mai bine daca primesc parerea de la mai multi. Am afaceri in ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva - codul penal olandez LorenaP LorenaP Buna seara. Am o intrebare. Un amic de-al meu a fost prins in Olanda la furat dintr-o casa. Acesta era in masina impreuna cu inca 3 baieti, fugeau de la locul ... (vezi toată discuția)
Pierdere si recuperare telefon Adrian10000 Adrian10000 Buna seara! in urma cu doua zile, am mers pe la o cunostinta, acolo se aflau mai multe persoane. mi-am lasat telefonul pe masa pt ca asa obijnuiesc mereu ... (vezi toată discuția)