De aprox 9 luni ne-am mutat intr-o zona cu case . La doua case locuieste un vecin care la inceput a fost neasteptat de binevoitor insa cu timpul aceasta masca i-a cazut . Noi am racit relatiile cu ei treptat . Vazand ca ii indepartam si fiicele noaste nu se mai joaca prea des, masculul a inceput sa imi adreseze nenumarate injurii acum vreo luna jumatate,de fata cu toti vecinii, motivand ca este din cauza noastra ca fiica noastra nu este educata si o loveste uneori pe a lui.
Dupa acest conflict toata familia noastra l-a ignorat iar copii nu au mai avut intalniri. Astazi insa a venit foarte amenintator in fata portii mele adresandu-mi nu doar injurii ci si amentari(sparg geamurile casei, iti dau foc la casa.. etc) pentru ca nici un copil de pe strada nu se joaca cu fiica lui. L-am sfatuit sa plece ca nu e sotul acasa si sa revina. Desigur ca din cauza galagiei au iesit vecinitoti spunandu-i si acestia plece. Cand sotul a venit in jur de ora 23 l-a asteptat pe strada si a continuat cu amenintarile.
Va rog mult sa ma sfatuiti ce pot face in acest caz, deja ma tem pentru viata familiei mele dupa toate aceste amenintari. Mentionez ca am inregistrat o parte pe telefon.
Depuneti plangere prealabila la Politie sau Parchet.
Plângerea prealabilă trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.
Sa indicati mijloacele de proba pe care le aveti. Inregistrarea o copiati pe un suport optic si o atasati plangerii.