avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rau platnic intretinere bloc./ restantier luni de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rau platnic intretinere bloc./ restantier luni de zile/

Buna ziua a vem un locatar in bloc, care nu munceste nici unde , traieste din cersit si din alte ”alea” /nu zic ce ca nu am probe/, si nu isi plateste intretinerea la bloc
.ENEL a venit si a suspendat curentul la apart lui acum foloseste lumanari seara..
apa rece si calda nu avem cum sa o taiem caci blocam toata scara. Apart. este pe numele mamei sale care a dececdat de 4 ani. Mostenirea nu e facuta ca nu are bani . mai are un frate in Spania /dar care nu e interesat in intocmirea actelor de mostenire ca nu are bani nici el./ Consuma apa rece si calda in cantitati mari la fel si energie calorica Aduce tot felul de boschetari periodic pe care-i gazduieste etc. Am anuntat politia dar au zis ca nu au ce sa-i faca din punctul lor de vedere ”oaspetii” fiind cica ocazionali... etc.Ce putem face ca se aduna sume mari la intretinere? Va multumesc.
ce putem face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:56, 9 Iulie 2018
In ce calitate intrebati?
reprezentantul legal al asociatiri ar trebui sa cunoasca dispozitiile in vigoare,sa aplice disp art 49,50,51 l nr 230/2007
Cu scopul stoparii consumului utilitati,reprezenatntul legal al asociatiei de proprietari se poate adresa instantei civile pentru dispunere hotarare judecatoreasca prin care asociatia de proprietari sa poata sista provizoriu furnizarea utilitatilor
Instanta de judecata poate dispune hotarare inclusiv prin ordonanta presedentiala
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2018
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot taia utilitatile la un apartament cu datorii la intretinere? Mariandjy Mariandjy Buna seara. Am si eu un vecin cu datorii la intretinere foarte mari, si apartamentul este scos la licitatie si el nu vrea sa plateasca nimic din ce consuma. ... (vezi toată discuția)
Dreptul la apa calda sau la apa rece Badeaic Badeaic buna ziua! fac parte dint-o asociatie de locatari in care sunt cuprinse doua scari de bloc. apa rece ne este furnizata de apanova, iar cea calda de catre ... (vezi toată discuția)
Bransament enel Mirela Butoi Mirela Butoi Buna ziua,am cumparat o garsoniera si la incheierea contractului nu mi s-a spus ca abia ulterior cumpararii si,evident ,pe banii mei va trebui sa ma bransez la ... (vezi toată discuția)