avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nu mai primesc pe m.ail stirile legal net
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nu mai primesc pe m.ail stirile legal net

ce sa fac?cum sa fac sa le primesc iar?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 13:37, 5 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Incercati sa va logati pe site si cautati " Newsletter".
Cu stima !
Ati incercat sa verificati in "spam" sau "bulk"? E posibil ca mailurile noastre sa fi fost livrate acolo. IN plus, ar fi util sa adaugati adresa "newsletter@avocatnet.ro" in address book-ul emailului dvs, pentru ca astfel acesta va fi instiintat despre faptul ca emailurile trimise de la acea adresa sunt importante pentru dumneavoastra.
imi cer scuze m-am exprimat gresit;pe m.ail primesc stirile legal net,dar pina in urma cu o luna primeam direct pe calc stirile; 20 stiri zilnic,erau grozave,dar acum nu le mai primesc,stirile parca s-au blocat.Ce sa fac sa le primesc iar?
maria
Va referiti la stirile de pe toolbar?
calculatorul meu este legat direct la internet;cind deschideam calc.imi apareau 20 stiri legal net;acuma parca s-a blocat;apar dar sunt stiri vechi nu noi;nu stiu daca sunt de pe toolbar sau nu;
multumesc mult pt.raspuns
maria

Alte discuții în legătură

Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Alerta newsletter ileanaturti ileanaturti Buna ziua, nu stiu care este motivul pentru care nu mai primesc newsletter-ul gratuit de la dvs. Pentru mine sunteti foarte importanti. Pentru Avocatnet.ro pot ... (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)