avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Intervenient fortat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Intervenient fortat

Buna ziua!Recent am primit o notificare de la tribunal unde mi se cere sa depuno intampinare din postura de intervenient fortat,mai exact am fost implicat intr-un accident rutier unde am fost declarat vinovat,celalalt sofer si-a facut masina la un service auto iar service-ul respectiv nu si-a primit despagubirea de la asiguratorul meu decat partial,total dauna 3200 lei iar asiguratorul meu a despagubit doar 1000 lei.Serviceul respectiv a dat in judecata asiguratorul meu si ii cere acestuia in calitate de parat sa ii plateasca diferenta de bani,dobanda pentru diferenta de bani,cheltuielile cu avocatul.Intrebarea mea e,eu ca si intervenient fortat ce trebuie sa scriu in intampinare,m-am gandit sa scriu ca am fost implicat in acel accident si am fost declarat vinovat dar in perioada respectiva aveam asigurarea valabila,ca am fost testat cu aparatul etilotesc si alcoolul a fost 0,sa depun o copie dupa asigurare,copie dupa buletin si permis,e suficient sa fac asta?Se poate ca din postura de intervenient fortat sa ma oblige pe mine la plata diferentei de dauna si cheltuielile de judecata?Va multumesc frumos pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut un accident minor care s-a incheiat cu amiabila, ... nortia nortia Buna ziua, Am avut un accident minor care s-a incheiat cu amiabila, iar acum am primit un dosar de la judecatorie in care mi se spune ca am calitatea de ... (vezi toată discuția)
Citare intervenient fortat. A1994 A1994 Buna, In data de 16.10.2015 am avut un accident cu un taxiu, eu am fost de vina si i-am dat asigurarea mea. Astazi am primit un plic ca mi se solicita citarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! având calitatea de intervenient reclamant/intervenient ... mihaimaria mihaimaria Bună ziua! Având calitatea de Intervenient reclamant/Intervenient forțat am fost sfătuit că nu este obligatoriu să fac întâmpinare în momentul în ... (vezi toată discuția)