avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Desbaterea mosteniri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Desbaterea mosteniri

Buna ziua...intrebarea mea este
Mama a murit acum doi ani,tatal anul acesta in ianuarie
Sintem 8 frati ,din care unul decedad cu doi mostenitori
Toti sintem de acord cu acceptarea mosteniri si vinzarea casei si terenului
Majoritatea dintre noi sintem plecati in strainatate
In ce modalitatea putem face mai repede si usor desbaterea mosteniri
O sora dea noastra a mers la avocat si ne a cerut documentele noastre,in instanta pentru a ne reprezenta pentru impartirea mosteniri,neinformindune pe nici unul dintre noi,ca ia are intentia sa ramina cu casa( lotul ) si ca noi renuntam in favoarea ei cu dreptul de a primi ceva bani in schimb,cit specifica executorul
Cum putem anula aceasta autorizatie care iam dato la avocata ei,fiind inca in proces ...inca nu sa stabilit primul termen
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Libertad , utilizator 13:29, 9 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii Libertad Libertad Buna ziua...intrebarea mea este Mama a murit acum doi ani,tatal anul acesta in ianuarie Sintem 8 frati ,din care unul decedad cu doi mostenitori Toti sintem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu sint de 35 ani in austria.tatal meu a decedat in ... Alfred Schmölzer Alfred Schmölzer Buna Ziua, Eu sint de 35 ani in Austria.Tatal meu a decedat in Ploiesti 2015-2018.(info.din auzite).Nu am primit nici un fel de citare , instintare,act de ... (vezi toată discuția)
Se mai poate schimba? glo glo sora mea mi-a facut o procura pentru a o putea mandata la notariat in vederea acceptarii succesiunii, dupa tata , sub beneficiu de inventar. Acum ea doreste ... (vezi toată discuția)