avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie doctorat

Bună ziua, de curând am obținut titlul de doctor. Lucrez în domeniul în care am doctoratul. Sunt inginer. Numai ca acum când am primit salariul am văzut pe fluturaș ca mi-au mărit brutul cu 950 lei. Asta a fost tot. Îmi zic ca se numește spor de doctorat și nu indemnizatie și ca asa se calculează la salariu. Nu îmi apare deloc separat pe fluturaș. Cum vi se pare? Eu știam ca trebuie sa apară separat pe fluturaș suma și ca nu se impoziteaza sau sa îmi ia si pentru plata contribuțiilor, fiind indemnizatie. Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2018
Rosuionut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 9 Iulie 2018
Indemnizația lunară pentru titlul științific de doctor se adauga la salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. urmeaza sa ma angajez intr-o institutie publica ... Anca1005 Anca1005 Buna seara. Urmeaza sa ma angajez intr-o institutie publica. Postul vizat, implica si acordarea sporului pentru titlul stiintific de doctor. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte ... petronela ionescu petronela ionescu buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte in 2008 si imi desfasor activitatea in domeniul in care am doctoratul De la spital primesc ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul (ce procent se aplica) la indemnizatia de doctorat? ILNC ILNC Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Cum se calculeaza impozitul (ce procent se aplica) la indemnizatia de doctorat? Conform legii nr. ... (vezi toată discuția)