avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM, plata zi libera legala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM, plata zi libera legala

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu speta de mai jos:

Daca un angajat isi inceteaza contractul de munca in 7 iunie (ultima zi lucrata 6), ziua de 1 iunie care este zi libera legala trecuie platita?
Normal daca inceta contractul cu data de 30 iunie isi primea salariu intreb pe toata luna, in conditiile de mai sus este normal sa i se plateasca doar zilele de 4,5 si 6 iunie?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: andra_mr , utilizator 14:03, 9 Iulie 2018
In data de 01.06.2018 , salariatul a lucrat?
Nu, nu a lucrat.
Atunci, nu are de ce sa i sa plateasca.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, referitor la o remarca din articol, "În primul rând, ... deea_cassie deea_cassie Buna ziua, referitor la o remarca din articol, \"În primul rând, subliniem că salariul de bază nu este afectat de zilele libere legale, el se acordă ... (vezi toată discuția)
Lichidare la zi Tamara1987 Tamara1987 Buna ziua, Am o nelamurire si de aceea m-as bucura mult daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens. Situatia e urmatoarea: in data de 09.05.2013, mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Posibilitate somaj dupa cei 2 de ani de indemnizatie pt. crestere copil tomaioan tomaioan Buna ziua.As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie de somaj dupa terminarea celor 2 ani de indemnizatie pt. cresterea copilului. Mentionez ca in 10 ... (vezi toată discuția)