avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... DECLARATIA UNICA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

DECLARATIA UNICA

Buna ziua,
Daca am un serviciu si am avut si dividende pe anul trecut de 5000 ron (si probabil la fel si anul acesta) mai depun declaratia unica? Eu nu-i vad rostul deoarece dividendele au fost impozitate la sursa iar CAS -uri platesc de la serviciu si dividendele nu depasesc 22800 ron/an. Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Cass pe venituri din mai multe surse respect_ respect_ Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON. Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)
Cass venituri din mai multe surse ildiko.maria ildiko.maria Bună ziua! În afară de salarii am venituri din arendă- peste 22800, venituri din dividende -peste 22800 în anul 2018. În iulie am depus declarația ... (vezi toată discuția)
Impozitare dividende bursa gcazaciuc gcazaciuc Buna ziua, Sunt incepator in domeniul investiilor pe bursa si nu am gasit un raspuns la urmatoare intrebare: Am investit anul trecut o suma de bani in ... (vezi toată discuția)