avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune dupa deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune dupa deces

Buna ziua! Mama mea a murit in februarie 2017 iar pe numele ei exista un apartament dobandit de aceasta in urma incheierii unui contract de vanzare cumparare intre decedata si parintii acesteia. Decedata mai are un fiu in viata. In calitate de fiica a decedatei mai pot face acceptarea succesiunii?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa deces cristineNic cristineNic Buna ziua! Mama mea a murit in februarie 2017 iar pe numele decedatei exista un apartament dobandit in urma incheierii a unui contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Mostenire - succesiune simao simao Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie pentu speta de mai jos. Ma intereseaza cum se va impartii masa succesorala a bunicii mele in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Succesiune Jhonny2021 Jhonny2021 Buna ziua. Doresc sa inaintez o serie de intrebari. Suntem 1 frate si o sora..uitata de d-zeu..adica de acum 25 de ani care avem de dezbatut o mostenire (un ... (vezi toată discuția)