avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune dupa deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune dupa deces

Buna ziua! Mama mea a murit in februarie 2017 iar pe numele decedatei exista un apartament dobandit in urma incheierii a unui contract de vanzare cumparare intre parintii decedatei si aceasta. Mai pot face acceptarea succesiunii in calitate de fiica? Decedata mai are un frate in viata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:52, 9 Iulie 2018
Deci, mama dvs a cumparat un apartament de la aprintii dansei. Daca la decesul mamei acest imobil se afla in proprietatea mamei, sunteti mostenitoarea dansei, astfel ca il veti mosteni
Chiar daca dansa mai are un frate in viata si eu in calitate de fiica nu am facut acceptarea succesiunii inca?Fratele mamei poate contesta sau ataca acel contract? Ce termen am ca sa fac acceptarea succesiunii?
Teoretic 1 an de la data decesului.
Practic, nu o sa va înlăture nimeni de la succesiune.
Dezbateti moștenirea fără grijă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa deces cristineNic cristineNic Buna ziua! Mama mea a murit in februarie 2017 iar pe numele ei exista un apartament dobandit de aceasta in urma incheierii unui contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Successiune la mama si bunica Erni Erni Buna seara, de mai multi ani am fost plecat din tara. Mama a ramas cu bunica in apartamentul bunicii. Erau singuri membri din familie care imi au ramas. La ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am?-mostenire ella_camy ella_camy Ma izbesc de o problema si nu stiu ce drepturi am.Este vorba despre o mostenire. Bunica a decedat (de vreo 22 de ani). In urma ei au ramas in viata sotul si 2 ... (vezi toată discuția)