avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculari/radieri auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculari/radieri auto

Buna ziua!

Va adresez la Dvs, cu urmatoarea problema: Un cetatean roman a fost rezident in Ungaria unde a cumparat un autovehicul care este inmatriculat in Ungaria. Aceasta persoana acuma a revenit in tara - are domiciliul stabilit - si vrea sa inmatriculeze autovehiculul in Romania. Acest cetatean s-a dus la autoritatea din Ungaria unde este inmatriculat autovehiculul pentru a cere radierea acestuia din circulatie pentru a putea inmatricula in Romania, si a primit raspunsul ca radierea se va face automat la sesizarea autoritatii romane dupa ce autovehiculul respectiv va fi inmatriculat in Romania , conform reglementarile UE ( pentru ca detinatorul masinii nu s-a schimbat numai rezidenta/domiciliul ). Intrebarea este, daca asa este procedura inmatricularii/radierii in statele membre UE?


Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 10:27, 23 Decembrie 2010
Da !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cu numar strain. carol52968 carol52968 Buna seara. Pot circula cu o masina inmatriculata in Ungaria, (daca am dubla cetatenie si rezidenta in Ungaria) fara sa o inmariculez in Romania? Masina este ... (vezi toată discuția)
Taxa auto anycyk anycyk Buna ziua! In anul 2013 am achizitionat o masina neinmatriculat ain Romania. pentru a o inmatricula a trebuit sa platesc taxa de 500 euro. Exista vreo baza ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)