avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Am nevoie de avocat pentru depunere dosar ceratenie la ...
Discuție deschisă în Traduceri

Am nevoie de avocat pentru depunere dosar ceratenie la ANC

Am nevoie de avocat pentru depunere dosar la ANC cu avocat pentru cetateni straini. Avem nevoie de 5 locuri pe vineri 13, si 9 licuri pe 20 iulie.
Cel mai recent răspuns: Irina Rahmanov , Traducator autorizat 15:18, 16 Iulie 2018
Nu este neaparata nevoie de avocat. Dosarul poate fi depus si personal.
Bună ziua. Depunerea dosarului de cetățenie se poate face doar personal sau în prezența unui avocat. De obicei, doar cetățenii străini care nu vorbesc limba română- solicită serviciile unui avocat, în acest sens. Dacă cunoașteți limba română- nu aveți nevoie de avocat. Indiferent de situație, aveți nevoie să vă programați. Dacă doriți să vă ajut cu programarea, pregătirea dosarului sau traduceri legalizate- sunați-mă sau trimiteți-mi un mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt un cetățean non ue moldova Giulia Iulia Giulia Iulia Buna ziua,o întrebare mai lunga...pt un cetățean moldovean ce acte necesare iar trebui pt a deveni un membru UE România? Căsătoria ar fi cel mai rapid ... (vezi toată discuția)
Dobandirea cetateniei romane cornelius1987 cornelius1987 buna...eu sunt din iasi prietena mea este din chisinau...a depus dosarul pt cetatenie in mai 2011...cam cat o sa dureze pana ce o sa obtina cetatenia(acum cu ... (vezi toată discuția)
Traducator pfa - pregatirea profesionala Roxie Roxie Buna seara, Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine ... (vezi toată discuția)