avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum obtin prin concesiune/ inchiriere un teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum obtin prin concesiune/ inchiriere un teren

Am cumparat o casa, cu 100 mp curte. In fata casei este un teren pe toata lungimea acesteia, cu latime de ccs 15 m. Aceste teren este folosit si a fost folosit de cei de la care noi am cumparat, dar nu este trecut in CF/ impozit la primarie. Este vorba ca strada trebuia sa aiba un alt aliniament si cand s-a facut concret aliniamentul au construit altfel. toata strada e in aceeasi situatie. pe planurile urbanistce el apare aferent nr nostru de casa, dar nu si la impozit. eu as vrea sa intru legal in posesia lui sa pot sa il amenajez fara probleme.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:00, 12 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca nu e trecut in rolul fiscal, inseamna ca e al primariei. acolo trebuie intrebat daca vor sa-l concesioneze
Multumesc. Dar unde anume? La Urbanism? Habar nu am si m-au plimbat prin vreo 3 birouri fara sa ma lamureasca
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
concesionarea e o afacere, nu un drept civil. asa ca veti gasi persoana competenta in masura in care va veti dovedi vrednica.
ghilimelele le puneti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrictie constructie casa cu privire la deschiderea la strada bogdanc13 bogdanc13 Buna ziua, intentionez sa cumpar un teren in Sectorul 6 care are 8.5 m deschidere la strada si 50 m lungime. vreau sa construiesc o casa cu calcan (pe o ... (vezi toată discuția)
constructie casa pe teren ingust claudia5555 claudia5555 Buna seara. Detin un teren cu deschidere la strada de 10 m si aproximativ 31 m lungime. Se poate obtine certificat de urbanism pe acest teren? Constructia va ... (vezi toată discuția)
Forma legala de cedare a unei fasii de teren pt construirea unui drum cuziamusia cuziamusia care este forma legala de cedare a unei fasii din terenul propriu pt construirea unui drum care sa ma deserveasca pe mine cat si pe alti 3 vecini? toti 4 avem ... (vezi toată discuția)