Ajutor! Am un fiu de aproape 2 ani, tatal lui a avut acces oricand sa l vada, dar cu toate astea m a actionat in instanta pt extinderea programului de pastrare a legaturilor pt ca a dorit ca baietelul sa ramana peste noapte la el de doua ori pe saptamana, el locuind la 75km distanta de noi dar facand naveta zilnic pt a veni la servici. La primul termen s au solicitat martori, la al doilea instanta I l a incredintat de vineri pana sambata pana la urmatorul termen, iar el m a santajat in asa fel incat(nu intru acum in detalii) am mers la notar si am facut intelegere sa l ia inca o noapte. Acum il are doua nopti, dar nu respecta orarul, profita de faptul ca are un program flexibil la servici si l ia in jur de ora 11, il aduce a doua zi seara, practic il are 4 zile si tot nu i convine. Mai nou ma terorizeaza sa renunt la copil, el este casatorit, mai are un copil de 19 ani, a incercat sa ma convinga sa renunt la copil, acum a trecut la teroare psihica, imi repeta ca vrea sa scape de mine, ma jigneste si ma umileste in toate modurile posibile, m a santajat, ma ameninta, imi spune ca se mira ca nu m am omorat pana acum la cat m a stresat, primul lui copil a fost crescut de bunici, nu intelege importanta mamei in viata copilului, parca a innebunit. Ce sa fac sa nu mi pierd copilul, simt ca mor, el este un om cu o situatie materiala foarte buna si mi-a teama ca ma va indeparta de copil, nu vreau sa l pierd, este viata mea, pt el traiesc, ajutati-ma, cui sa ma adresez? Urmatorul termen este in octombrie, se va tine cont de intelegerea la notar, primul notar la care am fost a spus ca instanta nu va accepta. Eu vreau ca el sa faca parte din viata copilului, dar el vrea sa ma excluda, imi spune sa mi gasesc pe cineva, sa fac alt copil si sa i l las lui pe fiul nostru. Multumesc.
Buna ziua,
Solicitati prin instanta stabilirea unui program CLAR de vizitare si in privinta lui solicitati un ordin de protectie pentru dumneavooastra.
Nu are importanta situatia materiala ci legea.