avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum fac acest lucru?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum fac acest lucru?

La adunarea generala noul presedinte a spus ca renunta la salariul sau dar vrea ca din acei bani care i-ar fi luat sa se faca imbunatatiri in bloc. Am facut contract de mandat in care am specificat ca el nu va fi remunerat. Acum cum fac cu ce-a de-a doua problema? Pot face o reparatie lunara pana in suma de 850 lei cat avea vechiul presedinte si sa o repartizez pe coloana de cheltuieli pe CPI? avand si coloana separata de colectare de fond de reparatii? adica este deja hotarat cat vom colecta fond de reparatii si pt ca nu mai pot mari suma respectiva pot face o reparatie pe coloana de cheltuieli? practic tot pe CPI se colecteaza si fondul de reparatii si aceasta lucrare care as face-o doar ca aceasta reparatie se va repeta lunar. In lege nu am vazut nici o specificatie care sa imi interzica acest lucru. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 16:03, 12 Iulie 2018
va rog imi spune si mie cinneva?
Dvs.ce calitate detineti la asociatia de proprietari ?
Daca in contract nu este prevazuta nici o suma atunci nu putem vorbi despre reparatii facute din indemnizatia presedintelui.
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
elenazan, utilizator
eu administrator. Deci ii dam salariu pe statul de plata si viram banii intr-un fond de salarii?
Cum sa-i dati daca in contractul de mandat nu este prevazuta nici o suma?
Daca in contractul de mandat ar fi fost o indemnizatie de 850 lei, intocmiti stat de salarii, depuneti D112, virati contributiile la stat, presedintele urmand sa faca ce doreste cu suma primita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare cheltueli lunare nebugetare danilacostica danilacostica asociatia de proprietari din care fac parte din luna ianuarie consemneaza in lista de plata 300,00 lei ,,cheltueli presedinte\",care sunt adaugate la ... (vezi toată discuția)
Coloane apa pluviala andradaa andradaa Buna ziua, as dori sa intreb intr-o asociatie cu 4 scari dintre care la numai 2 s-au inlocuit coloanele de apa pluviala repartizarea cheltuieliilor se va face ... (vezi toată discuția)
Bună seara cine trebuie să plătească impozitul pe salariile ... Shakespeare Shakespeare Bună seara Cine trebuie să plătească impozitul pe salariile celor din asociație ( pentru președinte și cei 4 membrii CEX)? (vezi toată discuția)