avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru de casa punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru de casa punct de lucru

Buna ziua,

Imi poate explica cineva (eventual si indica articolul pe care il pot studia) modificarile care inteleg ca au survenit legate de intocmirea registrului de casa la punctul de lucru ? Ma intereseaza in special detalii despre dispozitiile de incasare / plata care inteleg ca trebuiesc mai nou intocmite pentru sumele care raman in sertar de pe o zi pe alta. Multumesc anticipat !!

Alte discuții în legătură

Chitanta, dispozitie de incasare sau monetar? steluta79 steluta79 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Societatea noastra are sediu social si punct de vanzare cu amanuntul. In fiecare seara eu preiau de la vanzatoare o suma de ... (vezi toată discuția)
Raportul z chitanta doua pucte lucru madina71 madina71 Buna seara! Am doua pcte lucru: unul este magazin (vanzare marfa cu amanuntul) iar celalalt are activitati de prestari servicii. Registrele de casa le tin in ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita la upc euely euely Buna seara! E o situatie mai complicata dar sper sa ma fac inteleasa: la blocul unde administrez este instalat un lift de cei de la Schindler. Conform ... (vezi toată discuția)