avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produse cumparate din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produse cumparate din magazin

Am cumparat acum 2 zile o pereche de pantofi de piele de la un magazin din oras. Problema este ca nu pot fi purtati. La nici o jumatate de ora de purtare aveam rani serioase pentru ca sunt prea duri si prea inalti in dreptul gleznei. Am cautat pe google dar nu am gasit mare lucru ca drepturi ale consumatorului la cumpararea din magazin fizic. As vrea sa ii returnez, eventual sa mi se ofere posibilitatea sa iau altceva de suma respectiva, insa vanzatoarea imi spune ca nu are ce sa imi faca. Pana la urma vorbim de 200 de lei. Ce pot face? Daca apelez la ANPC voi rezolva ceva?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:35, 12 Iulie 2018
returnarea marfurilor cumparate din magazinele fizice (unde ele pot fi comparate, vanzatorii pot fi intrebati, etc) se poate face doar pe motive de calitate. defecte, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie incaltaminte delia1983 delia1983 Buna ziua, Am cumparat in urma cu aproximativ 2 luni o pereche de cizme din piele in valoare de 200 RON, cu garantie de 60 zile. La prima purtare s-a ... (vezi toată discuția)
Sesizare opc? ramicielo ramicielo Buna seara! Cum se procedeaza in situatia in care ai cumparat o pereche de pantofi/ghete din piele de iarna imblanite, si la prima purtare iti intra apa in ... (vezi toată discuția)
Garantie incaltaminte ratatouile ratatouile Salut, Buna Ziua, In data de 21.05, am cumparat o pereche de pantofi de la un distribuitor din magazinul TITAN ,iar dupa prima purtare pielea s-a incretit ... (vezi toată discuția)