avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIONARUL CARE ESTE SI ANGAJAT, BENEFICIAZA DE ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIONARUL CARE ESTE SI ANGAJAT, BENEFICIAZA DE CONCEDIU MEDICAL PLATIT?

Buna ziua, sunt pensionara si reangajata cu contract de munca. As dori sa stiu daca beneficiez de concediu medical platit. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sava Geta , utilizator 08:06, 12 Iulie 2018
Salariatii pensionari beneficiaza de concediu medical platit, asemenea celorlalti salariati.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical platit pentru pensionari care sunt angajati cu contract de munca Sava Geta Sava Geta Buna ziua, sunt pensionara si reangajata cu contract de munca. As dori sa stiu daca beneficiez de concediu medical platit. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Modificare pensionar comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatoarea speta: -o salariata care s-a pensionat, insa decizia de pensionare a adus-o odata cu concediu medical, si de atunci (cam de 2 luni) ... (vezi toată discuția)
Concediul medical pentru pensionar angajat ricarmen25 ricarmen25 buna ziua , am 67 de ani , sunt pensionar , limita de varsta dar si salariat cu norma intreaga cu contract individual de munca pe durata nedeterminata. am ... (vezi toată discuția)