avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Se poate recupera cas-ul?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Se poate recupera cas-ul?

Bună ziua, Aș dori si eu un punct de vedere: sunt pensionar militar și totodată angajat într-o instituție publică din anul 2017. am plătit pe toată perioada cas (la casa județeană de pensii). începând cu 01.01.2018 s-a modificat codul fiscal, Este legal să plătesc. dar pentru anul 2017 se poate recupera cas-ul? cum?
La împlinirea vârstei de pensionare voi primi și pensie de stat? In România există cumul de pensii?
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Anularea pensiei roxyelena800 roxyelena800 Buna ziua As dori sa stiu daca pot solicita anularea pensiei civile pana la implinisearea varstei standard conform legi263/2010 si sa primesc doar pensia ... (vezi toată discuția)
O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea ... DimitriP DimitriP O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea armatei, beneficiaza de pensie militară de serviciu, a primit si solde compensatorii, ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nerevizuibila asofronie asofronie Sunt pensionat medical gradul 3,militar,anul nasterii 05.01.1968,stagiul complet de cotizare conform anexei 6, in decizia de pensionare specifica- pensionare ... (vezi toată discuția)