avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dovezi pt divort si custodie exclusivista
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dovezi pt divort si custodie exclusivista

Ce fel de dovezi sunt recunoscute ca probe intr un proces de custodie ?Mentionez ca as vrea sa iau minorul din tara, dar nu pot fara acordul sotului.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:25, 11 Iulie 2018
Solicitați în instanță suplinirea consimțământului.
Pe plan probațional, puteți solicita proba cu înscrisuri, interogatoriu, martori.
Orice mijloc.de proba este admisibil.
Dacă apelați la avocat va face o coroborare ă probelor si isi va întemeia acțiunea pe probe.

Simplul fapt ca tatăl nu este de acord ca minorul sa plece din tara nu este motiv de custodie exclusivă.Mare atentie!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Motive ca alcoolismul( a fost pe la Dezalcoolizari) si violenta fata de sotie ar fi suficiente?
Trebuie facuta o argumentare in actiunea de chemare in judecata si bazata pe probe.
Ar putea exista sanse dar trebuie mai mult de atat in mod normal.Expusa doar asa problema ar fi ca si cum s-ar da cu banul si ar cadea ce s-ar nimeri...

Nu exista un sablon in justitie, fiecare caz avand specificul sau.
Argumentarea pertinenta este extrem de importanta si daca veti avea avocat acesta se poate ocupa in mod special de expunerea argumentelor pertinente si relevante in contextul concret al cauzei deduse judecatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Alexandra Panta Alexandra Panta Buna seara am o problema ași vrea sa divorțat de soțul meu avem o fetita de 2 ani impreuna el are foarte mari probleme cu alcoolul e violent verbal si fizic ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva Andreea 89 Andreea 89 Bună ziua am 2 copii cu fostul concubin eu am o condamnare cu suspendare pt înșelăciune cei 2 copii îi cresc singura de 7 ani nu îi vizitează nu le ... (vezi toată discuția)
Custodie copii Schaffertunde Schaffertunde Buna ziua.Sunt mama a doi copii minori,de 3 luni stau in Danemarca,cuncubinul tot plecat e intr-o alta țara.Copii sunt in grija bunicilor.Tatal copiilor nu ... (vezi toată discuția)