avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Venituri activitati agricole
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Venituri activitati agricole

Buna ziua !
Un PFA vinde in anul 2017 produse agricole in valoare de 20.000,00 lei...cum/unde trebuie declarat acest venit ./..in vederea impozitari.
Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: aviva53 , utilizator 08:08, 12 Iulie 2018
Nu ati depus in anul 2017 declaratia 221 pana la 25 mai si sa fi primit apoi acasa decizie de impunere cu cele doua termene pentru impozitul pe venitul agricol de pe terenul expoatat sau de la animalele detinute de pe terenul exploatat sau de la animalele detinute? Acum va trebui sa completati declaratia unica pentru 2018 daca estimati ca obtineti acelasi tip de venit de pe terenul exploatat sau de la animalele detinute.
Acest impozit pe venitul agricol este un impozit pe norma de venit, adica o valoare stabilita anual de stat fata de care calculati impozitul, indiferent daca efectiv incasati mai putin sau mai mult.
Va rog sa cititi din codul fiscal de la art. 103 la art. 107 de la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 15 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Va multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa cu cod caen 0150 cresterea animalelor crisrian crisrian Buna ziua .Am un PFA cu cod caen 0150 cresterea animalelor, As dorii sa stiu ce declaratii trebuie sa depun? Ce contabiliate tin ,am masura 141 ,am facturi ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din arenda sanduana sanduana buna ziua! In luna noiembrie 2009 am incheiat un contract de arenda cu o societate agricola. Nu am stiut de obligativitatea mea, in calitate de arendator, de ... (vezi toată discuția)