avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... atributii gestionare interfon interior-nimeni nu isi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

atributii gestionare interfon interior-nimeni nu isi asuma responsabilitatea

Buna ziua tuturor!
Am o problemuta legata de instalarea unui interfon in apartamentul in care locuiesc cu chirie de vreo 4 ani de-acum (cand m-am mutat, argumentul pentru lipsa aparatului a fost ca fostii chiriasi l-au sutit ca si telefon, no comment..).
Am vorbit cu proprietarul ca nu mai pot continua sa cobor la intrarea blocului pt. fiecare persoana care imi vine in vizita sau pt. comenzi si vreau sa pun aparatul ala singura, ..m-a trimis la administratora sa discut ce si cum, iar administratora mi-a spus ca pot sa ma ocup singura, sunand la firma care a instalat interfoanele.
Bun. Sun la firma, las mesaj de programare si ma suna apoi directorul de zona pt. zona mea si imi spune ca nu ma poate ajuta pt. ca asociatia de proprietari nu mai are contract de mentenanta cu ei din 2014.
Mentionez ca lunar, apar 200 de RON pe avizier, pt. intretinere interfon (:(). Pana ma intalnesc cu administratora, vreau sa ma pregatesc cu un argument solid impotriva contestatiilor pe care le intuiesc deja din partea dansei..pe mine ma intereseaza doar sa-mi pun nenorocitul de aparat in casa.
Multumesc anticipat pentru sugestii/sfaturi.
O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:59, 11 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti administratorului sa va prezinte contractele de mentenanta din perioada 2014-2018 incheiate cu firma care a montat interfonul.
In contul celor 200 lei care apar pe avizier, sa va prezinte facturile lunare plus dispozitia de achitare a facturii lunare catre firma respectiva.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aspect important de retinut
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale,decizii ale presedintelui si ale comitetului executiv
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care in calitate de factor decizional intra in atributiile sale sa dispuna masurile legale
In situatia dv ,contactati operator economic care sa instaleze aparat individual la reteaua existenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de acces la proprietate East17 East17 La noi la bloc ne-an pricopsit c-o sefa de asociatie de proprietari care e avocata si ameninta in stanga si-n dreapta pe toti ca daca nu acceptam ... (vezi toată discuția)
Unde ii pot face reclamatie administratiei de bloc? aika.oana aika.oana Buna ziua, De 1:luna de zile interfonul la 2:etaje dintr-un bloc cu 10 etaje, nu functionează. Am sunat prima data eu la firmade interventii interfon si ... (vezi toată discuția)
Administratie Gigi-55 Gigi-55 Buna ziua. Am si eu 2 intrebari. 1-In cazul platii liftului pentru persoanele de la parter, stiu ca se poate scutii doar plata energiei electrice. Dar pentru ... (vezi toată discuția)