Buna ziua acum 3 ani de zile am vandut o masina cu contract de vanzare legal si i am dat si fiscalul masini noului propietar dar noul propietar nu a continuat actele adica sa treaca masina pe numele lui si a vandut o asa acum vreo luna primesc o scrisoare de la alianz tiriac precum sa reinoit polita de asigurare i am sunat si mi au zis ca au facut o greseala si ca o sa anuleze polita de asigurare tot de la ei am aflat ca masina se afla in constanta acum 3 saptamanii m am dus la politie si am scos masina si din evidenta politiei am si primit dovada acasa dar separe ca m am miscat prea greu ca noul propietar care a cumparat masina a trecut podul la Fetesti dus intors si nu a platit taxa si amenzile mi au venit mi e acasa nou propietar a trecut podul la fetesti in luna a 5 a dar mi e acum mi au venit amenzile cum pot contesta amenzile si unde ? exista vreun formular care se completeaza ca nu ma pricep asta este prima data cand ma confrunt cu asa ceva va multumesc mult o zi buna
Buna seara!
Amenzile se contesta in instanta, eexistand un termen de contestare a proceselor verbale de amenda de 15 zile de la data primirii. Nu exista niciun formular, se formuleaza actiune in instanta pe care trebuie sa o redactati sau sa va fie redactata de un avocat.
O seara buna!
Pentru solutionarea informati oficial SPR evidenta auto si CNADNR ca nu mai sunteti proprietarul de fapt si de drept al vehiculului,urmare tranzactionarii acestuia la data X numitului Y-anexati document justificativ
Impotriva PV rovinieta aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicare,la judecatoria responsabila