avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie amenda masina vanduta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie amenda masina vanduta

Buna ziua acum 3 ani de zile am vandut o masina cu contract de vanzare legal si i am dat si fiscalul masini noului propietar dar noul propietar nu a continuat actele adica sa treaca masina pe numele lui si a vandut o asa acum vreo luna primesc o scrisoare de la alianz tiriac precum sa reinoit polita de asigurare i am sunat si mi au zis ca au facut o greseala si ca o sa anuleze polita de asigurare tot de la ei am aflat ca masina se afla in constanta acum 3 saptamanii m am dus la politie si am scos masina si din evidenta politiei am si primit dovada acasa dar separe ca m am miscat prea greu ca noul propietar care a cumparat masina a trecut podul la Fetesti dus intors si nu a platit taxa si amenzile mi au venit mi e acasa nou propietar a trecut podul la fetesti in luna a 5 a dar mi e acum mi au venit amenzile cum pot contesta amenzile si unde ? exista vreun formular care se completeaza ca nu ma pricep asta este prima data cand ma confrunt cu asa ceva va multumesc mult o zi buna
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:18, 11 Iulie 2018
Buna seara!
Amenzile se contesta in instanta, eexistand un termen de contestare a proceselor verbale de amenda de 15 zile de la data primirii. Nu exista niciun formular, se formuleaza actiune in instanta pe care trebuie sa o redactati sau sa va fie redactata de un avocat.
O seara buna!
Pentru contestarea amenzilor nu există un formular tipizat...
.
Pentru solutionarea informati oficial SPR evidenta auto si CNADNR ca nu mai sunteti proprietarul de fapt si de drept al vehiculului,urmare tranzactionarii acestuia la data X numitului Y-anexati document justificativ
Impotriva PV rovinieta aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicare,la judecatoria responsabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto politie dupa 4 ani sufix sufix Buna ziua, in 2011 am vandut un autoturism care l-am radiat doar la financiar. Cumparatorul imediat dupa vanzare a luat 12 amenzi de rovinieta dupa care a ... (vezi toată discuția)
Vânzare autoturism de aproximativ 5 ani și ne luat in evidentele poliției de către noul proprietar dana capitanescu dana capitanescu In anul 2014 am vândut un autoturism cu contract de vânzare cumpărare, certificat fiscal și tot ce trebuie, ca noul proprietar sa poată înscrie mașina ... (vezi toată discuția)
Rovinieta Banu gabriel Banu gabriel Salut,primesc amenzi de rovinieta cu toate ca am vandut masina,ce e de facut? (vezi toată discuția)