avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație somaj

Fiind PFA si fiind si angajat in alta parte poti beneficia de somaj? Venitul din PFA pe 2017 ă fost 250 lei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 12 Iulie 2018
Puteti beneficia de somaj in calitate de salariat.

Indemnizatia de somaj se poate cumula cu venituri realizate, din activități autorizate potrivit legii, mai mici decât valoarea indicatorului social de referință, în vigoare (n.m., 500 lei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj i.i. Lumena Lumena buna ziua, Am o intreprinde individuala si veniturile mele sunt la limita, as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de somaj deoarece am inteles ca PFA ... (vezi toată discuția)
Daca am un pfa se mai poate primi indemnizatie de somaj dupa terminarea facultatii ? Georgiana-Madalina Georgiana-Madalina Am si eu o problema....anul acesta voi termina Facultatea de Stiinte Economice, voi primi somaj daca am certificat de inregistrare...pfa:sorry:? Din august ... (vezi toată discuția)
Refuz anofm de a acorda somaj matei2011 matei2011 Buna seara, Am fost disponibilizat recent de la firma la care lucrez si in acelasi timp am un pfa pe norma de venit inffintat. Conform legii poti beneficia ... (vezi toată discuția)