Buna ziua,
Am primit azi PV de amenda pentru blocarea unui loc de parcare. Ma aflu la prima abatere de acest fel si blocarea locului de parcare am facut-o deoarece nu era nici un semn de stationare interzisa, astfel incat sa-mi dau seama ca nu trebuie sa parchez acolo. Am parcat pentru 15 min si intre timp proprietarul locului a sosit si a facut reclamatie ca nu poate intra in parcare. Fiind la prima abatere nu trebuia sa primesc un avertisment? Mai ales ca am fost de buna credinta si m-am prezentat la Politie sa declar ca eu am condus auto respectiv si ca nu cunosteam zona si de asemenea ca nu era semnalizata cu parcarea interzisa. Cum fac contestatie pentru o amenda primita de la Politia Locala pentru blocarea unui loc de parcare?
Angajandu- va un avocat care sa va redacteze contestatia.Succes.PS nu exista obligatia de a primi avertisment,oricum este greu de crezut ca nu ati mai avut pana acum amenzi.
Ridicare masina
ralu11
Buna ziua,
Mi-a fost ridicata masina din acelasi loc in care parchez de un an de zile. Asta s-a intamplat in Cluj pe o starda cu 3 benzi pe sens, langa ... (vezi toată discuția)