avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna ziua.Am nevoie de un raspuns competent in urmatorea situatie.Sunt angajata cu contract de munca pe durata nedeterminata la o primarie de comuna pe postul de Responsabil Fond Locativ.Nu am nicio sanctiune pana acum fiindca mi-am vazut de treaba.De la o vreme primarul invoca motive ca e mult de lucru si nu ma descurc singura,cu toate ca eu sunt convinsa ca vrea sa scape de mine.Azi vine cu propunerea in Consiliul Local(proiect de hotarare)sa-i mai aprobe inca un post tot pe fond locativ(adica sa faca noua angajata exact ce am eu de facut in fisa postului.INTREBARE:Pot fi, in situatia de mai sus,doua persoane angajate pe acelasi post cu aceleasi atributii?Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 12 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai daca in statul de functii/organigrama institutie sunt prevazute mai multe posturi pentru aceeasi functie.

In caz contrar, prin HCL de infiintare a unui post de acelasi gen se poate angajata o noua persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie de conducere- reorganizare institutie andre_1996 andre_1996 In anul 2008 am ocupat prin concurs functia publica de conducere de director executiv. In septembrie 2008 noul primar ales a propus spre avizare la ANFP o noua ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru transformarea unui post contractual in functie publica Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o lista a documentelor care trebuie depuse la ANFP Bucuresti pentru transformarea unui post contractual in ... (vezi toată discuția)
Desfintare post pe termen nedeterminat si reangajare in determinat ContSters173270 ContSters173270 Salut La firma care lucrez se urmareste schimbarea organigramei. In biroul in care lucrez din 9 angajati cu functii diferite trebuie sa ramanem 6. Problema ... (vezi toată discuția)