avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbul automat de informatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbul automat de informatii

Buna ziua
Stie cineva daca Depozitarul Central participa la schimbul automat de informatii care urmeaza sa intre in vigoare (sau a intrat deja in vigoare).?
G.D.
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
mike_, utilizator

Alte discuții în legătură

Mai au certificatele de actionar la sicomed vreo valoare? andamichaels@hotmail.com andamichaels@hotmail.com Mai au certificatele de actionar la SICOMED SCOASE IN 1996 vreo valoare? Matusa mea a descoperit citeva dupa moartea sotului Ei si nu stie Daca sa le arunce ... (vezi toată discuția)
Acțiuni mostenire MadalinCosmin MadalinCosmin Bună ziua, In urma unei moșteniri am rămas cu o suma de bani și un număr de acțiuni, însă nu știu cum pot întra în posesia lor, executorul a zis ca ... (vezi toată discuția)
Actiuni detinute ! gici gici Buna ziua!Cum as putea sau unde ar trebui sa sun pentru a afla despre actiunile depuse si dividentele pe care ar urma sa le ridic.De mentionat ca numai stiu ... (vezi toată discuția)