avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Victima accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Victima accident rutier

03.04.2017 Copilul meu de 14 ani fără o lună este lovit de mașină.Strada cu 2 sensuri -unul ocupat de la un capat la celălalt de masini parcate. Copilul a iesit in strada dupa minge.
A sosit poliția ,smurd-ul,am plecat spre spital.
La spital un domn polițist mi a cerut datele copilului și ale mele.
In spital am stat aproape 24de ore.
Controale, analize, medicație și câteva ore nedormite.A doua zi externare cu recomandarea unui consult medical la nevoie.
12.07.2018 Am fost sunată de la brigada de politie rutiera cu întrebarea când pot ajunge să dau o declarație.Am întrebat de ce așa târziu cu declaratia, răspunsul fiind-"au fost foarte multe dosare de soluționat".
Întrebarea mea este: Sunt răspunzătoare de faptul că nu însoțeam copilul afară la acea vârstă?
Nu am avut pretenția de despăgubiri.Pot declara cum s-a petrecut accidentul,eu fiind la balcon ?
Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
DRM Ramona, utilizator
Cel mai recent răspuns: DRM Ramona , utilizator 17:38, 12 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier copil minor bojanmelinda bojanmelinda BUNA ZIUA! In data de 27.11.2014 , acum 18 luni copilul meu de 9 ani atunci a iesit din parcul de joaca , fiind neatent a trecut strada , momentul in care a ... (vezi toată discuția)
Masina putin avariata bacterie bacterie Am plecat intr-o seara cu prietenii mei intr-un club. Am coborat cu o prietena sa lase o geanta in masina tovarasului meu dupa care eu am inteles ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuim la curte iar vecinii de vis a vis si-au montat ... simotud simotud Buna ziua! Locuim la curte iar vecinii de vis a vis si-au montat camere de filmat, una in stalpul de electricitate de la strada( cred ca prinde portiunea din ... (vezi toată discuția)