avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare permis

Daca am permisul anulat in Romania si am rezidenta in Italia pot sa fac scoala din nou in Italia permisul a fost italian dar l.am transcris in romana acum fiind anulat in Romania.Precizez ca permisul mi.a fost anulat pe 11.07.2018 pe o perioada de un an.Exista riscul de a incalca legea??
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
Avram neculai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:08, 16 Iulie 2018
Pai, cand italienii te vor intreba, dece soliciti al doilea permis prin examen,, ce o sa le spui ? Permisul nu este anulat in Italia ci in Romania. Presupunem ca-i pacalesti, nu vei mai putea conduce niciodata in Romania si o dai in altele mult mai grave, atat in Italia cat si in Romania. Sigur ca se incalca legea.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
viorel55, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti sa sustineti examenul pentru obtinerea unui nou permis de conducere dupa expirarea termenului de anulare (dupa spusele dvs. un an).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere preschimbat sergiuconstantin sergiuconstantin Buna seara,am din nou cateva intrebari care ma bantuie:D...fac un mic rezumat,dupa intreb......in 1999 am luat permisul cat.b,inainte de a expira(10 ani ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)