avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru incasari si plati 2018
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru incasari si plati 2018

Buna, as avea si eu niste intrebari
1. .Daca in anul 2018 pe parcursul activitatii mele ca si PFI in una din lunile de activitate am avut platile(cheltuielile)mai mari decat incasarile, pot sa trec asa in registru?avand in vedere ca in lunile anterioare incasarile au fost mult mai mari decat platile?
2.Cat la suta putem trece in registru (la plati)combustibil...care a fost folosit pt a-mi desfasura activitatea?
Cel mai recent răspuns: Andreea99 , utilizator 12:22, 16 Iulie 2018
In registru se trec efectiv toate incasarile si platile din Casa si Banca in ordine cronologica. Cheltuielile nedeductibile sunt marcate ca atare, inclusiv cheltuielile cu carburantii care nu au fost folositi in interesul PFI-ului dar marcati ca nedeductibili. Nu exista un procent prestabilit pentru deductibilitatea carburantului dar evident trebuie sa fie proportional cu activitatea aducatoare de venituri.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
viorel55, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
conform noului cod fiscal (art 25) cheltuielile cu auto se vor deduce doar 50%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Pfi rog un mic ghid - lamuriri gimida gimida Buna ziua, Incepand cu sfarsitul lunii septembrie am deschis un PFI ca si asistent medcal pentru o colaborare cu un centru de permanenta. As dori mai multe ... (vezi toată discuția)