avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS si CASS intreprindere individuale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS si CASS intreprindere individuale

Daca sunt tiltularul unei intreprindere individuale si inacelasi timp sunt angajat pe perioada nedeterminata la un alt angajator,am obligatia virarii CAS si CASS si pentru veniturile realizate cu I.I.?
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ilonatoma , utilizator 23:31, 13 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ere importanta ca in acelasi timp mai aveti si un contract de munca valabil. Contributiile la intreprinderea individuala le platiti doar daca venitul net anual al intreprinderii este peste plafonul de 12 salarii minime anuale adica 22800 lei.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Am inteles.Multumesc pentru informatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit ii cosminhala cosminhala Bună seara. La o Intreprindere Individuală, ce impozit se plătește, pe profit sau pe venit? Dacă sunt și angajat la o firmă(SRL), mai trebuie să ... (vezi toată discuția)
Ce taxe am de platit la un contract de agent de asigurare ? Lucius Syla Lucius Syla Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti : in situatia in care am deja un job cu carte de munca si am semnat recent si un contract de agent de asigurare, ce taxe am de ... (vezi toată discuția)
Cas/cass declarație unica 2019 pobosa pobosa Bună, Am observat niște câmpuri noi în declarația unica pe 2019, mai exact la calculare CAS/CASS sunt câmpuri obligatorii și care nu accepta valori ... (vezi toată discuția)