avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit II

Bună seara.

La o Intreprindere Individuală, ce impozit se plătește, pe profit sau pe venit? Dacă sunt și angajat la o firmă(SRL), mai trebuie să plătesc contribuțiile pentru CAS și CASS? Am citit undeva că dacă II are venituri mai mari de 1900 lei/lună, trebuie să plătesc contribuțiile pentru CAS și CASS.

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: cosminhala , utilizator 17:24, 4 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La I.I. veti plati impozitul pe venit de 10% si contributiile sociale asa cum ati scris, daca venitul net anual este peste plafonul celor 12 salarii minime adica peste 22800 lei. Nu conteaza ca in acelasi timp mai avetii in alta parte un contract de munca valabil.
Mul'umesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa dascaluflorin dascaluflorin Buna ziua. Doresc sa infiintez un PFA, mai exact un magazin online pentru vanzarea de articole vestimentare si accesorii, si as dori sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa sau srl paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, Doresc sa infintez un PFA unde o sa am un angajat. Persoana respectiva lucreaza si are deja contributiile platite, la fel si eu.. Mai trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cas si cass intreprindere individuale ilonatoma ilonatoma Daca sunt tiltularul unei intreprindere individuale si inacelasi timp sunt angajat pe perioada nedeterminata la un alt angajator,am obligatia virarii CAS si ... (vezi toată discuția)